Level5Tools_Fetsund

Lærerikt besøk fra LEVEL5 Tools

Denne uken har vi hatt besøk av den amerikanske verktøyprodusenten som er velkjent for sine røde verktøy for sparkling og strimling. Vi har hatt produktene i butikken en stund, men det var stor stas å få besøk fra både produktutvikler og en skikkelig ekspert i bruk av verktøyene.

Robby fra LEVEL5 TOOLS i USA og Ash fra England ble med til vår kunde Nebbenes Bygg AS, som bygger eneboliger på Fetsund. Nebbenes har allerede benyttet verktøy og skjøtesparkling og strimmelpåfører levert av Duri en god stund, men vi ønsket å ha en workshop på byggeplass – der hvor det virkelig skjer!

Ash Giles er heltidssparkler fra England, og er også ambassadør for LEVEL5 Tools. Han ga en grundig gjennomgang og fremvisning av verktøyene i bruk.

Se video – Ash forklarer de ulike verktøyene

Slipper å være utslitt etter endt arbeidsdag

Ash forteller at han med hjelp av de effektive verktøyene fra LEVEL5 har energi til overs når arbeidsdagen er over. Han opplever at verktøyne er utformet ergonomisk slik at det gir mindre slitasje på kroppen, og han kan jobbe effektivt dag etter dag uten å pådra seg belastningsskader.

Krever trening og praksis

Å gå fra tradisjonelt strimle- og sparkelarbeid med manuelle metoder og over på mer avanserte verktøy som f.eks. «automatisk strimmelpåfører» krever en del praksis. Det er avansert verktøy som krever at man investerer tid i å lære seg bruken, litt etter litt. «Det finnes veldig bra videoer fra LEVEL5 på YouTube som forklarer bruken. Jeg anbefaler at du begynner forsiktig med å ta ett rom i hvert hus du jobber i som trening, inntil du føler at du mestrer det. Da vil du se at du kan jobbe langt mer effektivt enn før!», sier Ash.