Proffsenter

Duri Fagprofil har et av Europas bredeste sortiment av spesialprodukter for den profesjonelle håndverkeren. Vi distribuerer varer over hele landet fra vår nettbutikk, og ved salg fra våre varehus på Alnabru og Billingstad.

Vårt proffsenter på Alnabru er over 12.000 m² og inneholder mer enn 17.000 forskjellige artikler som vi selger til proffen. Hos oss blir du møtt av fageksperter og ansatte med høy kompetanse. Vi hjelper deg med å gjøre hverdagen enklere, enten du er gulvlegger, maler, murer, flislegger, snekker eller entreprenør.

I vår avdeling på Billingstad har vi mye av DURIs kjernesortimentet, som inkluderer bl.a. maling, oljer, lakk og produkter for gulvsliping, våtromsbygging, trelast og mye mer.

Vårt mål er å gjøre det enkelt for fagfolk!


Vi skal lytte til håndverkeren og gjør vårt beste for å skaffe produkter som håndverkeren trenger - enten via import, videresalg eller ved utvikling av egne produkter. Vi har mange års erfaring med produktutvikling, og har utviklet flere egne merkevarer. Innen våtrom har vi blant annet utviklet Aquapro, en serie våtromsprodukter med helt unike egenskaper.