fors02_bygg_kon_plater_080324

Se vårt utvalg av byggeplater og produkter for konstruksjon, som dekker de aller fleste bruksområder!

Finner du ikke produktet du leter etter?
Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på, ta kontakt på epost: hei@duri.no eller tlf: 24 13 13 50
Du kan også benytte chat-funksjonen på våre nettsider!

KRYSSFINER

Kryssfiner er en type konstruksjonsvirke som er laget ved at tynne lag av finer er limt lagvis sammen, vanligvis med et fenol formaldehydlim under stort trykk. Fibrene i hvert lag ligger som regel 90 grader på hverandre. Vanligst er det også med et odde antall lag, slik at platen får best mulig egenskaper mot å slå seg. Kryssfiner har evnen til å motstå sprekking, krymping og vridning. Ofte er også kryssfiner sterkere enn heltre.

OSB OG SPONPLATER

OSB3 består av 3 kryssorienterte lag hvor ytterlagene på platene er formet av flis orientert langs platenes langside, og flisene i midtlaget er orientert på tvers av ytterlagene. Dette gir en høy grad av formstabilitet og en utmerket mekaniske yteevne.

Sponplater lages av sammenlimt sagflis og spon, og finnes i mange tykkelser. Sponplater benyttes både som veggkledning og i produksjon av møbler.

MANGE TYPER PLATER

Vi har flere typer plater som blant er beregnet for for våtrom, fibersement, gipsplater, hobbyplater, xps, kerto osv. Alle produktene er grundig testet slik at prosjektering og dokumentasjon er enkelt når det benyttes materialer fra DURI.

Vi har også KOBOTS skjærerobot, som ved hjelp av en app skjærer til platene støvfritt og nøyaktig, helt etter dine ønsker!

Våtromsplater

fors_S_02_aquapro_130224

Bygningsplater av tre

Stendere

backfinal

BAC finerpanel

TG4 Finerpanel i hendig format, enkel å transportere, tilpasse og montere.
Mindre svinn, rask rehablitering, lett å arbeide med i trange rom og tak arker osv.
Not og fjær på alle sider.

Armeringsnett