Lister og profiler - COMBIWOOD

lister

Lister og profiler hos DURI

Siden 70 tallet har Duri levert lister og profiler til hele Norge. Sortimentet vi nå har er større og bedre enn noen gang.

Duri kan tilby et av Europas absolutt mest omfattende sortiment av lister og profiler for montering på alle typer gulvmaterialer. Vårt sortiment omfatter mer enn 1 500 ulike profiler i blant annet: aluminium, messing, rustfritt stål, plast, tre og MDF. Våre leverandører kontrollerer hele produksjonsprosessen. Alt fra pressing, bearbeiding, overflatebehandling til innpakning. Alle aktører er kvalitetssikrede. Våre høye krav garanterer at vi alltid kan levere produkter som oppfyller alle krav til funksjon og utseende.

Duri lagerfører i dag 1 300 ulike profiler i tillegg til at vi har et nettverk av produsenter som kan levere det vi eventuelt ikke har.

Hos oss finner du et et stort utvalg plast og interiørprofiler, aluminiumslister, fotlister, flislister, lister i tre og MDF og terskelramper.

Finner du ikke det du er på jakt etter? Kontakt oss!

Du finner også informasjon i vår katalog

SE VÅRT UTVALG AV LISTER HER

Plast og interiørprofiler

Et tradisjonelt sortiment av myke eller skummede plastprofiler. Hovedsakelig for offentlige miljøer. Omfatter alt fra gulvsokler, både tradisjonelle og selvbeklende, terksler og folierte eller gjennomfagerte kvart- og feielister. Selvsagt finnes også hjørnelister og dusjlister for å gjøre sortimentet komplett.

Aluminiumslister

Vi har et stort utvalg av aluminiumslister. Her finner du trappenester, skjøtelister, nivålister, avslutningslister, hjørnelister, rampelister, terskellister og mer!

Fotlister

Vi tilbyr et bredt sortiment av tradisjonelle fotlister i de vanligste dimensjonene, samt dekorer for å matche gulvet og gi det endelige helhetsinntrykket. Duri fotlister og dørutforinger i MDF med nøye utvalgte dekorfolier holder høy kvalitet og finish.

Flislister

Kvartrunde lister av aliminium eller plast for å beskytte utsatte kanter og hjørner, samt dekorasjon ved innstallering av keramiske fliser. Listens stansede del trykkes fast i flislimet, og deretter legges flisene med normal fugeavstand mot listen og fuges på vanlig måte. Flislistene finnes i en rekke farger og størrelser etter flistykkelse 6, 8, 10 og 12,5 mm.

Lister i tre og MDF

Her finner du et stort utvalg av våre lister i tre og MDF

Terskelramper

Brukes som erstatning av gamle terskler, eller for å tilpasse døråpninger for rullestolbruk.

Handle etter

4 Produkter

Angi stigende retning
 • Eik 15x195mm glattkant ubeh. fallende lengder
  COMBIWOOD
  Eik 15x195mm glattkant ubeh. fallende lengder
  Din konto blir behandlet, du vil se priser i løpet av noen minutter.
  Logg inn for å se din pris
 • Eik 15x120mm glattkant fallende lengde
  COMBIWOOD
  Eik 15x120mm glattkant fallende lengde
  Din konto blir behandlet, du vil se priser i løpet av noen minutter.
  Logg inn for å se din pris
 • Eik 15x145mm glattkant fallende lengde
  COMBIWOOD
  Eik 15x145mm glattkant fallende lengde
  Din konto blir behandlet, du vil se priser i løpet av noen minutter.
  Logg inn for å se din pris
 • Eik 15x95 glattkant fallende lengde
  COMBIWOOD
  Eik 15x95 glattkant fallende lengde
  Din konto blir behandlet, du vil se priser i løpet av noen minutter.
  Logg inn for å se din pris