Støvfri gulvsliping er i nyhetene

Skrevet av: Jason Harral, Fagansvarlig gulvsliping

Fargemagasinet var med Parkettproffen på en slipejobb på Grünerløkka. Jason Harral fra Duri var også med for å vise og forklare.

Flere og flere gulvslipere oppdager verdien med et støvfritt-opplegg koblet til maskinene og nå er det flere som begynner å skjønne at gulvsliping ikke lenger er synonymt med støv. Kombinert med Pallmann Spider kan en god støvsuger og støvutskiller gi et helt annet arbeidsmiljø.


Les artikkel med video her!

Parkettproffen brukte min støvsuger og mine slanger koblet til sin Spider når Iver Valkvæ fra IFI kom for å filme og skrive en artikkel om støvfri sliping.

Hvis du er interessert i utstyret i filmen, så har Duri Pallmann Spider til salgs og Oneidas Dust Cobra kommer snart fra USA.

Vi kommer også til å sette sammen slanger med integrert ledning og slangetrekk. I mellomtiden kan du finne slanger, slangetrekk og kabel i butikken vår å Alnabru og sette sammen slangene selv.

Er det noe mer du lurer på om støvfri gulvsliping eller gulvsliping generelt eller om noe annet, ikke nøl med å ta kontakt!