Duri overtar virksomheten i Steinar Hansen AS fra 10.6.2024

Velkommen til DURI, norges største proffsenter for håndverkere!

- Nå også norges største for gulvslipere!

Hva innebærer dette for deg som er kunde hos Steinar Hansen AS?

Steinar Hansen er et familieeid selskap som har betjent tregulventreprenører i hele Norge i mer enn 30 år og er høyt verdsatt av mange av deres kunder og leverandører samt for deres gode produkter og personlige service. Nå overtar DURI selskapet og produktene deres blir i første omgang tilgjengelige på vår avdeling på Billingstad, som ligger en kort kjøretur fra Rud. Flere av produktene blir også tilgjengelige i våre andre avdelinger, som Brobekk, Fredrikstad og Bergen.

Det vil bli enkelt å bestille varer via vår nettbutikk, og vi vil fortsette å tilby de samme produktene og leverandørene som Steinar Hansen AS. Fra 10. juni vil du kunne ringe inn og bestille som vanlig, men fakturaene vil komme fra Duri Fagprofil AS i stedet for Steinar Hansen AS. Alle kunder med utestående beløp vil motta et brev med oppdatert betalingsinformasjon slik at åpne poster skal betales til Duri Fagprofil i stedet for Steinar Hansen AS.

Vi vil sørge for en effektiv levering og profesjonell håndtering av dine bestillinger, og hos Duri får du nå et enda bredere utvalg enn tidligere. Vi vil fortsette å tilby de samme produktene og leverandørene som Steinar Hansen AS.

Hos DURI har vi to dyktige fageksperter tilgjengelige for å hjelpe med prosjekter, gi råd, og mer.

Rask og proff logistikk
Bredere sortiment
Videreføring av produkter og leverandører
Kompetente fageksperter
1
2

Flytting av lokaler

I løpet av juni flytter vi ut av lokalene på Rud, og produktene vil bli flyttet til vår avdeling på Billingstadsletta 26. Fra og med 1. juli vil du kunne hente varer fra Billingstadsletta 26, og alle forsendelser vil bli sendt herfra.

Kundekontakt

Jason Harral og Jørann Hansen vil kontakte dere i løpet av juni/juli med informasjon om prosessen og invitere til en samtale om videreføring av samarbeid.

Vi ønsker dere hjertelig velkomne som kunde hos DURI. Besøk oss for en omvisning og gjennomgang av vårt enorme utvalg av produkter for håndverkere.

Kontaktinformasjon

Billingstadsletta 26

Jason Harral: jason@duri.no | Tlf: 400 89 150

Jørann Hansen: jorann@duri.no | Tlf: 919 13 422

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet og hjelpe dere med alle deres behov som Norges største proffsenter for håndverkere.

kart_billingstad-sh_AS