sprintus_logo_2000xCraftiX_Slider_06

Sprintus støvsugere

Oppdag SPRINTUS, en ny støvsuger av tysk kvalitet!

Sprintus er kjent for sitt sterke fokus på miljø og helse, og tilbyr et bredt spekter av støvsugere til proffen. Kom og bli kjent med vår nye leverandør og opplev fordelene med SPRINTUS!

Støvsugerne er tilpasset verktøybruk, som for eksempel tak- og veggsliper, kappsag og andre elektriske verktøy.

Bredt utvalg,

høy kvalitet

Miljøvennlige og Helsefokuserte Løsninger

SPRINTUS-produktene er mer miljøvennlige enn de fleste andre på markedet. De nye sertifiserte sikkerhetsstøvsugerne fra SPRINTUS er spesielt utviklet for å håndtere farlig støv i klassene L, M og H. Disse støvsugerne kan kobles direkte til verktøyet, noe som sikrer maksimal helsebeskyttelse for brukeren. Med automatisk filterrengjøring opprettholder støvsugerne en konstant høy sugeeffekt, noe som sparer tid og penger ved at filterrengjøring skjer automatisk uten avbrudd i sugekraften.

Helsefarlig støv

Støvklasse L

Kan samle opp helsefarlig støv med en konsentrasjonsverdi på > 1 mg/m3. Omfatter vanlig og ufarlig støv, som for eksempel husstøv og jord.

Støvklasse M

Godkjent for oppsamling av helsefarlig og ikke-kreftfremkallende støv med maksimum konsentrasjonsverdi på 0,1 mg/m3. Inkluderer alle typer trestøv og støv fra materialer brukt i byggsektoren, for eksempel sement, betong, gips, sparkelmasse, maling, lakk og kvartsbaserte materialer som sand og grus.

Støvklasse H

Godkjent for oppsamling av helsefarlig støv med maksimum konsentrasjonsverdi på 0,005 mg/m3, samt alt kreftfremkallende og bakterieinfisert støv. Dekker farlig helsestøv, som for eksempel asbest, bly, bitumen, syntetiske/mineralfibre og muggsporer.

6
sprintus3

Patentert filterrengjøring

Unik filterrengjøring

For effektiv kontroll av støv i klassene L, M og H, tilbyr vi CraftiX-modellen der du kan velge mellom modeller med beholdervolum på 35 eller 50 liter. Med CraftiX sikrer du maksimal helsebeskyttelse for brukeren. Den effektive filterrengjøringen sørger for et permanent rent filter med en konstant høy sugeeffekt. Dette sparer både tid og penger, da filterrengjøringen skjer automatisk uten avbrudd i sugekraften, selv ved store mengder fint støv.

Bredt utvalg

SPRINTUS tilbyr et omfattende utvalg av støvsugere, fra små modeller til store vannsugere som Waterking. Besøk oss gjerne for å se de ulike modellene og oppdag de mange fordelene ved å bruke SPRINTUS-produkter.

I tillegg til støvsugere har vi alt av nødvendig tilleggsutstyr og annet rengjøringsutstyr fra Sprintus, inkludert feiemaskiner og et bredt utvalg av mopper!

sprintusdetail
109001_Detail_Steckplaetze
sprintusluft

Kraftige støvsugere for alle jobber

Sprintus støvsugere

Sprintus støvsugere og tilbehør

Moppesett Click n Twist 5 deler
SPRINTUS
Leveringstid etter ordrebekreftelse
Moppesett Click n Twist 5 deler
Din konto blir behandlet, du vil se priser i løpet av noen minutter.
Logg inn for å se din pris