l_sning
forsM03_paaskekrim_eggejakt_19032024

Takk til alle som har sendt inn svar,

vinnere blir kontaktet!

Løsning på den store eggejakten

Mange hadde klart å finne de 6 eggene som var gjemt på nettsidene, og det riktige løsningsordet var: ENKELT

Duri, enkelt for fagfolk!

Løsning påskekrim

Hvem har stjålet strutseegget?

- Var det Kristoffer eller Nikolai, som beskyldte hverandre for å være tyven?

- Var det Mattis som hadde tatt med egget hjem for å male på det selv?

- Var det forvirringen om Anne Gro sin kasse, som faktisk var Anne-Grethe sin?

- Hadde virkelig Bård og Jostein bare sittet og jobbet, eller hadde de gjennomført et cyberangrep og satt alle ut av spill?

- Kan det være Chat GPT selv som har lurt alle trill rundt?

HER er løsningen!

Eventuelle innvendinger kan man sende til Chat GPT som har gjort det såpass vanskelig at mysteriet ikke kunne løses ved hjelp av AI!

Hint 1: Det var gjemt egg i butikken, et grønt egg ble funnet i malingsavdelingen

Hint 2: Underlige spor ble observert!

Flere hint: på konkurransesiden!

Det viste seg at påskeharen hadde vært på ferde. Han hadde blitt fristet av det flotte strutseegget og hadde bestemt seg for å ta det med seg på sine eventyr. Det var han som hadde lagt ut de fargerike eggene og de rare fotsporene for å forvirre alle på Duri-proffsenteret. Påskeharen hadde jo også gjemt grønne egg på nettsidene!

Med en lettelse og en god latter ble strutseegget satt tilbake på sin ærefulle plass, klar til å ønske påskegjestene velkommen. Og påskeharen? Han slapp unna med et lurt smil og et løfte om å ikke stjele flere påskeegg fra Duri i fremtiden. Men den lille hendelsen ville alltid være et minne om hvor eventyrlig påsken kunne være på Duri.

IMG_4519

Den store eggejakten!

Klarer du å finne alle eggene?

Send inn løsning til jostein@duri.no

Finn eggene som er gjemt rundt omkring på sidene våre, sett sammen til et løsningsord, et ord vi her på Duri er glad i!

Påskeharen er en luring, han har gjemt 6 egg rundt omkring på duri.no nettsidene! Hvis du finner alle eggene og klarer å finne løsningsordet kan du være med i trekningen om en kjølebag og kniv fra CAT!

Den store eggejakten!

Finn eggene som er gjemt rundt omring på sidene våre, sett sammen til et løsningsord, et ord vi her på Duri er glad i!

Påskeharen er en luring, han har gjemt 6 egg rundt omkring på duri.no nettsidene! Hvis du finner alle eggene og klarer å finne løsningsordet kan du være med i trekningen om en kjølebag og kniv fra CAT!

Send løsningen til hei@duri.no og du er med i trekningen av en kjølebag og kniv fra CAT!

catmegg

Påskekrim!

Klarer du å løse vår påskekrim?

Send inn løsning til jostein@duri.no

Svar innen: 2 april!

Påskekrimmen er laget med hjelp av Chat GPT.

Klarer du å løse gåten og sender inn svaret er du med i trekningen av en Delphin kniv!

catpremie

Påskekrim!

Klarer du å løse vår påskekrim?

Send inn løsning til hei@duri.no

IMG_4231
paaske_

Og med dette ønsker vi alle kunder, leverandører

og ansatte en riktig god påske!

Det forsvunne strutseegget

Påsken nærmet seg, og Duri-proffsenteret på Brobekk var i full sving med å gjøre seg klare for den festlige høytiden. Markedssjef Peder hadde viet utallige timer til å dekorere det store strutseegget som skulle stå utstilt midt i butikken. Det var et praktverk av påskepynt, og Peder hadde virkelig lagt sin sjel i å gjøre det så imponerende som mulig.

Men like før avdukingen dagen før påske, var egget borte. Det var sporløst forsvunnet, og Peder var i fullstendig sjokk. Hvem kunne ha tatt det? Tankene begynte å svirre blant de ansatte på Duri.

Allerede tidligere hadde noen av de ansatte lagt merke til noen underlige spor i butikken. Det var som om noen hadde gått rundt og undersøkt området nøye. Og nå, med det forsvunne egget, ble mistanken bare sterkere.

Under søket etter det forsvunne egget, gjorde noen av de ansatte en overraskende oppdagelse. To fargerike egg ble funnet gjemt under kassen til Anne Gro, en av de ansatte, og et grønt egg ble funnet i malingsavdelingen.

På markedsavdelingen hadde netthodene Bård og Jostein jobbet på spreng med nettsidene, og der de satt og nistirret på skjermene var det lite som tydet på at de i det hele tatt hadde fått med seg hva som hadde skjedd! Kristoffer, derimot, hadde nylig utviklet en interesse for kriminallitteratur og hadde blitt en ivrig fan av mysterier og gåter. Noen av de andre ansatte la merke til at han hadde forandret seg litt etter dette, og hans plutselige fascinasjon for kriminelle handlinger skapte en liten gnist av mistanke. Da husets grafiske designer Nikolai tok dette opp med Kristoffer ble han rasende og satte heller søkelyset på Nikolai. For hvem kunne være mer i stand til å gjennomføre et slikt kupp uten å bli oppdaget, enn nettopp den allsidige Nikolai som har et svært godt øye for detaljer?

Mattis, sjefen på huset, hadde vært travelt opptatt, men samtidig hadde han en liten gnagende misunnelse over at det var Peder som hadde fått æren av å dekorere egget.

Leverandørene var også spente, ivrige etter å plassere sine produkter rundt egget for å få ekstra eksponering. Konkurrentene lurte rundt, utgitt som kunder, men kanskje med skumle hensikter.

Og hva med kundene? Håndverkerne som strømmet inn i butikken, sultne og ivrige etter både verktøy og kanskje til og med en strutseggomelett?

Mistenksomheten hang tykt i luften, og Peder sto der, forlatt og forvirret midt i det hele. Hvem hadde stjålet det verdifulle egget?

Hvis du løser mysteriet og sender inn, er du med i trekningen av en Delphin-kniv i valgfri farge!

(av de fargene som for øyeblikket er tilgjengelig hos oss!)

dolphinutenbakgrunn
paaske_

Og med dette ønsker vi alle kunder, leverandører

og ansatte en riktig god påske!