Madspusseropp har prøvd Aquapro -"Et kjempeprodukt!"

Mange kjenner nå Mads fra både Instagram, TV og nå også med egen YouTube-kanal. Han pusser opp hus og leiligheter for salg og for seg selv eller for kjendiser. Vi ønsket at han skulle prøve ut Aquapro-systemet under oppussing i Porsgrunn.

Aquapro-systemet er utviklet av Duri Fagprofil i samarbeid med både håndverkere og Jotun. Systemet er det eneste som er SINTEF godkjent for slett vegg med maling på bad! Dette er mulig med våre plater i kombinasjon med Jotuns våtromssystem.


Se Mads forklarer!

I prosjektet til Mads Clemetsen ble platene brukt både til malte flater og flislegging. Platene kommer ferdig med foliemembran på, og skrus med vanlige gipsskruer. Skjøter og skruehull tettes med tettetsjiktsbånd som limes med et spesiallim, og tiden med smøring av flere lag med smøremembran er forbi!

Madspusseropp_Aquapro_knekker_plate

Hvorfor velge Aquapro?

  • Enkelt å kappe
  • Lett å skru med vanlige gipsskruer
  • Ingen smøring, kun liming av tettedetaljer
  • Klart for flis, mikrosement eller Jotuns våtromssystem etter kun 6 timer
  • SINTEF godkjenninger: TG20820 og TG20825

Ekstremt enkel platemontering!


Aquapro Light membranplater skrus med vanlige gipsskruer og du kan med fordel benytte en skruautomat! -Platene skrus i kantene. Det anbefales å bruke monteringslim i en stripe på midten av platene og én skrue på midten og én i senter i topp og bunn. På denne måten får man minimalt med punktering av platene. Etter montering skal skjøter og skruer dekkes med tettesjiktsremse som limes med godkjent folielim.

TB-34

Kombiner materialer

I dette badet ble det brukt Aquapro-plater på alle veggene og foliembran på gulv. På veggene er det brukt Jotuns Våtromssystem og fliser om hverandre. Selve innredningen har Mads bygget selv med KERTO-stendere som skjelett, kledd med Aquapro-plater og deretter flislagt.

Produkter i AQUAPRO serien