I samarbeid med interiørdesigner Guri Mulvik, på oppdrag for Jan Thomas Studio AS, har vi levert PVC-fritt, LVT designgulv til salongen i Parkveien. Vi ser en økende trend blant kunder som søker produkter med en bedre miljøprofil, og det ble avgjørende i dette prosjektet.

«Vår bransje har fått mye kritikk for å ikke tenke miljø, og nå skal vi gjøre det vi kan når vi velger leverandører av produkter til våre salonger», sier en entusiastisk Jan Thomas. «Vi må ha solide produkter som tåler den trafikken som er i våre lokaler hver dag, og da må vi samarbeide med leverandører som tenker både kvalitet, bærekraft og miljø!».

«Duri ble sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift i fjor, og det er viktig for oss øke bevisstheten når vi finner nye produkter og søke kilder som tenker nytt. Designgulvet vi leverer fra Futura Public er fritt for PVC, ftalater, klor, halogener og tungmetaller som man ellers ofte dessverre finner i tradisjonelle gulvbelegg», sier Kenneth Lundsberg (fagansvarlig for gulv i Duri).

Gulvet som legges skal legges med Fastlay underlag som gjør at man slipper å lime fast vinylplankene til undergulvet. Det muliggjør effektiv legging, og dette underlaget er også PVC-fritt.

Informasjon om artikkelbildet ovenfor;
Jan og Christopher studerer prøveboken med 20 ulike dekorer som ser ut som tre, og 10 farger med sten-motiver.