Futech lasere og måleinstrumenter er nå å finne hos DURI i Brobekkveien

Duri har gleden av å presentere et spennende sortiment med lasere og måleinstrumenter fra Belgiske Futech. De har tatt frem et godt sortiment rettet mot den profesjonelle håndverkeren.

Futech ble grunnlagt i 2009 med ett mål i tankene: å hjelpe fagfolk til å utføre målinger enklere og mer presist. Dag for dag gjør Futech-teamet alt det kan for å realisere denne ambisjonen.
Siden grunnleggelsen av selskapet har Futech klart å skaffe seg en unik markedsposisjon takket være deres raske innovasjoner. Futech var den første som lanserte omtrent alle konstruksjonslasere med både røde og grønne dioder.

Krysslaser med elektronisk nivellering


Med krysslaser MC4DE får man en selvnivellerende krysslaser med elektronisk stabilisator! Denne er ikke pendel-basert, og fungerer mye bedre enn tradisjonelle selv-nivellerende lasere som påvirkes av ustabilt gulv og passerende trafikk.


En prisgunstig krysslaser av proffkvalitet med fjernkontroll og stappfull med funksjonalitet. Vi tror ikke du finner noe tilsvarende fra andre merker i denne prisklassen!


Les mer om MC4DE