Vi forbedrer vår nettbutikk!

Vi er stolte av å kunne presentere en spennende nyhet til våre kunder: vi har tatt i bruk Feed PIM for å forbedre våre tjenester!

Vi jobber med de siste detaljene og implementering nå, og vi beklager om det skulle bli noe form for nedetid eller utfordringer med nettsidene i de nærmeste dagene. Vi tror og håper at alt går knirkefritt, men når man gjør store digitale endringer vet man jo aldri..

og vi vil derfor være tidlig ute med å informere våre kunder!

Hvorfor Bytte til Feed PIM?

  • - Brukervennlighet: Feed PIM gir oss muligheten til å tilby deg et stabilt og brukervennlig system.
  • - Sentraliserte data: Med Feed PIM håndterer vi alle våre produktdata på ett sted. Dette reduserer risikoen for feil og sikrer at den informasjonen vi deler med deg alltid er oppdatert og konsistent.
  • - Skalerbarhet og fleksibilitet: Feed PIM gir oss fleksibiliteten til raskt å tilpasse oss endringer i markedet og utvide vårt produktspekter uten komplikasjoner.

Med Feed PIM kan vi nå sentralisere og automatisere håndteringen av produktinformasjon, noe som vil føre til mer effektive interne prosesser og en forbedret kundeservice. Dette betyr at du som kunde kan forvente mer nøyaktig og oppdatert informasjon om våre produkter til enhver tid.

Implementeringen av Feed PIM har vært et omfattende prosjekt som involverte tett samarbeid mellom Duri og iSYSs tekniske team. Prosessen inkluderte grundig opplæring av våre ansatte, migrering av eksisterende data inn i det nye systemet og integrering med andre digitale verktøy i selskapet.

Fra start til slutt av prosjektet har det tatt fire-fem hektiske arbeidsuker, og nå settes det hele ut i live!

Vi er veldig spente, og er sikker på at dette vil gi deg som en kunde en enda bedre brukeropplevelse!