Lær mer om LOBAS produkter for deg som sliper gulv

Demodag hos Duri 15. mars

Olaf Woggon fra Loba kommer på besøk for å vise fram utvalgte produkter fra Loba. Duri er stolt av å kunne tilby gulvbehandlingsprodukter fra Loba og inviterer deg til å komme på besøk den 15. mars for å lære mer om Loba-produkter.

Loba er kjent for å lage produkter av høy kvalitet til behandling av tregulv. Olaf skal demonstrere bruk av Loba 2K InvisibleProtect og Loba EasyFinish. Disse er vannbaserte lakker som gir en sterk og vakker overflate og som er samtidig enkle å bruke. Enten du er nybegynner, eller proff gulvsliper, har Loba produkter som du kan bruke for å lage flotte gulv. Kom innom gulvslipeavdelingen på Duri Alnabru førstkommende onsdag og se hvordan Loba kan hjelpe deg skape det gulvet som kunden din ønsker.»

Utdeling av prøver og give-aways

Olaf vil dele ut lakk, vareprøver og giveaways til noen av dere som kommer innom. Det blir servering av vafler og god stemning i den nye gulvslipeavdelingen innenfor den nye hovedinngangen vår i Brobekkveien 80C.

Når og hvor?

I vårt varehus i Brobekkveien 80C, 0582 OSLO
15. mars fra kl 06:30 - 13:00.

  • LOBA tilbyr svært populære produkter for behandling av tregulv, og nå har vi dette på plass i varehuset vårt på Alnabru, sammen med flere andre merker for behandling av alle typer gulv.

  • Hos DURI skal du finne både produkter, forbruksmateriell og kompetanse til å sørge for skikkelig behandling av gulv, enten det er for nye gulv eller rehabilitering eller vedlikehold.

loba_woggon_pa_besok
24. januar 2023 var Olaf på besøk hos oss. Her sammen med Jørann Hansen (t.v) og Jason Harral.

Noen av produktene du finner hos oss