Bergen_banner

Bergen, here we come!

Skjermbilde_2024-04-08_094324

Nå åpner vi DURI Fagprofil proffsenter i Bergen!

Som en ledende leverandør til byggebransjen, er vi stolte over å kunngjøre vår utvidelse til Vestlandet, og sommeren 2024 flytter vi inn i lokalene på Mindemyren.

Med mottoet "enkelt for fagfolk", ønsker DURI å tilby produkttilgjengelighet og kvalitet for håndverkere over hele Norge. Den nye butikken på Minde i Bergen vil dekke 800 kvadratmeter og tilby rikelig med parkering. Vi spesialiserer oss på produkter for gulvleggere, malere, flisleggere, murere og har et bredt utvalg for alle håndverksgrupper og byggdriftere. Bergen-avdelingen vil også ha tilgang til vårt omfattende sortiment på over 16 000 artikler, med muligheter for levering til prosjekter på Vestlandet.

Etterspørselen og interessen fra hele landet øker, noe som drives av vår økende tilstedeværelse på nett og i sosiale medier. "Vi går gjerne vår egen vei i en bransje som ofte mangler optimisme," sier Mattis Røisland, vår daglige leder.

Valget av Bergen som vår nye lokasjon er basert på flere faktorer, inkludert tilstedeværelsen av erfarne selgere i området, byens betydelige markedspotensial og tilgangen til passende lokaler gjennom samarbeid med andre aktører. Undersøkelser viser også at håndverkere i Bergen har ønsket DURI velkommen med åpne armer!

Vi ser tilbake på suksessen med åpningen av vår første nyetablering utenfor Oslo i Fredrikstad i november 2023, og ser frem til å ønske håndverkere og byggdriftere velkommen til vår nye proffbutikk i Bergen. DURI Fagprofil forplikter seg til å være det foretrukne valget for fagfolk over hele landet.

For mer informasjon, kontakt Mattis Røisland, vår daglige leder, på telefon +47 415 89 955 eller e-post mattis@duri.no. Du kan også nå ut til våre distriktsselgere på Vestlandet, Kjetil Aasen-Hauge (khauge@duri.no) og Stein Erik Merkesdal (stein@duri.no) på telefon +47 970 19 708 og +47 948 80 70.

KOM GJERNE INNOM!

Du er velkommen til å komme innom for å slå av en prat mens vi holder på å bygge butikk! Vi vil gjerne høre hva du ønsker å finne hos oss, og du kan være med og påvirke! Du finner oss i Fjøsangerveien 68 B.