Aquapro Light membranplate og foliesystem

Endelig en godkjent løsning for slett vegg på bad, med Jotun!

Aquapro Light membranplate og foliesystem er utviklet av Duri, og har vært på markedet siden 2019. Systemet er godt testet og utprøvd, og er godkjent av SINTEF. Aquapro-systemet er et komplett system for vanntetting av våtrom, som erstatter tradisjonelle membranplater og smøremembransystemer. Med Aquapro bygger du bad raskere og enklere. Antall operasjoner og oppmøter hos kunden er færre, og verken du eller kunden trenger lenger å lure på om man har påført riktig mengde membran.


  • Aquapro Light membranplater monteres på heldekkende underlag av tre.
  • Skjøter og overganger limes med tettebånd og tettedetaljer.
  • Ferdig sparklet gulv hellimes med Aquapro membranfolie og overgang gulv/vegg limes med tettebånd.
  • Etter ca 5 timers herding er du klar for flis, mikrosment eller maling.

Se selv hvor enkelt det er!

Alex Nygaard-Andersen og Jøran Hanssen viser hvordan man kan bygge opp et tett bad, steg-for-steg, inkludert ferdig malte flater! -Husk at Aquapro Light-platene også er velegnet for flislegging og mikrosement i tillegg til maling.Hva slags dekor ønsker din kunde på badet?

Med Aquapro kan kunden få slett vegg i en godkjent løsning, enten med maling eller mikrosement. Platene er unike ved at de er lette, bygger kun 8mm og er hardere enn tradisjonelle membranplater. Flere og flere av våre kunder velger Aquapro-systemet som gjør det tryggere og raskere å bygge tett bad.

AQUAPRO Light membranplater er utviklet i samarbeid med håndverkere, malermestere og Jotun.

Aquapro er testet og godkjent hos SINTEF. Systemet består av membranplater, membranfolie og tettedetaljer som gjør det mulig å få slette vegger på bad. Velg om du vil bruke Jotuns malingssystem for våtrom, mikrosement eller keramiske fliser!
Med AQUAPRO systemet er det rask montering, korte tørketider og man oppnår et trygt og dokumenterbart resultat.

Hvordan gjøres monteringen?

Å bygge godkjent våtrom med Aquapro skal være enkelt! Platene skrus med vanlige gipsskruer og alle overganger, skruehull og mansjetter skal limes. Her er det ikke snakk om å smøre nok membran, fordi limet og tettebånd og mansjetter er ferdig etter første runde.

Etter ca 5 timers tørketid kan du gå videre med overflatebehandling som flislegging, mikrosement eller maling. Benytter du Jotuns våtromssystem skal platene sparkles, grunnes og så kan du male de med den fargen kunden ønsker. Vi anbefaler heldekkende underlag for skrufeste, med våre egne BAC finerpanel plater som er enkle å håndtere.

Last ned monteringsveiledningen

Last ned PDF

Oppussing på Grünerløkka

Alexandre Chappel er norsk YouTuber som det siste året har holdt på med oppussing av leilighet og har dokumentert det meste via sin kanal. Han har Aquapro som underlag for mikrosement og flis!


Se video!

"Madspusseropp" har bygget bad og vaskerom

Mads Clemetsen er aktuell både som håndverksinfluencer og med i flere TV-serier. Vi fikk han til å teste Aquapro-systemet under oppussing av hus i Porsgrunn.


Les mer!

Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss for å se hvordan du kan bygge bad og våtrom litt smartere, litt raskere og trygt! Vi hjelper deg med valg av produkter og informasjonen du trenger for å komme i gang.

Du treffer oss på hei@duri.no eller telefon 24 13 13 50.


Vi sender over hele landet!

Visste du at vi hver dag leverer varer til byggeplasser og utførende over hele landet? Kontakt oss for å se hvordan vi kan sørge for effektiv leveranse til dine prosjekter!

Universell membranplate for våtrom

Aquapro-platen er en unik plate som er velegnet for både flislegging, mikrosement og malte flater. Den har en høy damptetthet som tilfredsstiller nordiske krav, og kan brukes både på innervegg, yttervegg og mot kalde rom.


  • Platen kan flislegges uten priming først
  • Platen kan males, og senere flislegges
  • Platen kan dekoreres med mikrosement
  • Platen har en hard overflate som tåler langt
    mer enn tradisjonelle membranplater


TB-32
I dette badet er det benyttet både fliser og malte flater med Jotuns våtromssystem. Til og med baderomsinnredningen er bygget med Aquapro plater.

Sjekk produktene som inngår i systemet