Aquapro Light membranplate og
foliesystem

Endelig en godkjent løsning for slett vegg på bad med Jotun!

Bad med slette, malte vegger

AQUAPRO Light membranplater er utviklet i samarbeid med håndverkere, malermestere og Jotun.

Aquapro er testet og godkjent hos SINTEF. Systemet består av membranplater, membranfolie og tettedetaljer som gjør det mulig å få slette vegger på bad. Velg om du vil bruke Jotuns malingssystem for våtrom, mikrosement eller keramiske fliser!
Med AQUAPRO systemet er det rask montering, korte tørketider og man oppnår et trygt og dokumenterbart resultat.

Universell membranplate for våtrom

Aquapro-platen er en unik plate som er velegnet for både flislegging, mikrosement og malte flater. Den har en høy damptetthet som tilfredsstiller nordiske krav, og kan brukes både på innervegg, yttervegg og mot kalde rom.


  • Platen kan flislegges uten priming først
  • Platen kan males, og senere flislegges
  • Platen kan dekoreres med mikrosement
  • Platen har en hard overflate som tåler langt
    mer enn tradisjonelle membranplater


TB-32
I dette badet er det benyttet både fliser og malte flater med Jotuns våtromssystem. Til og med baderomsinnredningen er bygget med Aquapro plater.

Hvordan gjøres monteringen?

Å bygge godkjent våtrom med Aquapro skal være enkelt! Platene skrus med anlige gipsskruer og alle overganger, skruehull og mansjetter skal limes. Her er det ikke snakk om å smøre nok membran, fordi limet og tettebånd og mansjetter er ferdig etter første runde. Etter 6 timers tørketid kan du gå videre med overflatebehandling som flislegging, mikrosement eller maling. Benytter du Jotuns våtromssystem skal platene sparkles, grunnes og så kan du male de med den fargen kunden ønsker. Vi anbefaler heldekkende underlag for skrufeste, med våre egne BAC finerpanel plater som er enkle å håndtere.

Oppussing på Grünerløkka

Alexandre Chappel er norsk YouTuber som det siste året har holdt på med oppussing av leilighet og har dokumentert det meste via sin kanal. Han har Aquapro som underlag for mikrosement og flis!

Se video!

Madspusseropp bygget bad og vaskerom

Mads Clemetsen er aktuell både som håndverksinfluencer og med i flere TV-serier. Vi fikk han til å teste Aquapro-systemet under oppussing av hus i Porsgrunn.

Les mer!


Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss for å se hvordan du kan bygge bad og våtrom litt smartere, litt raskere og trygt! Vi hjelper deg med valg av produkter og informasjonen du trenger for å komme i gang.

Du treffer oss på hei@duri.no eller telefon 24 13 13 50.


Vi sender over hele landet!

Visste du at vi hver dag leverer varer til byggeplasser og utførende over hele landet? Kontakt oss for å se hvordan vi kan sørge for effektiv leveranse til dine prosjekter!

Sjekk produktene som inngår i systemet