DURI avdeling Billingstad

På Billingstadsletta 26 finner du vår avdeling på vestsiden av Oslo.


Her er det lørdagsåpent, og vi har egen kranbil som levere byggevarer direkte til byggeplass.I vår avdeling på Billingstad finner du mye av vårt kjernesortiment - blant annet:Produkter for våtromsbyggere

Aquapro membranplate

Duri skal være førstevalget for deg som bygger eller renoverer bad! Derfor finner ut et rikt utvalg av både våtromsplater/membranplater, inkludert vårt unike Aquapro system. Dette inkluderer den eneste godkjente membranplaten for slett vegg på bad med maling eller mikrosement. Her finner du også flytsparkel, membransystemer, gipshjørner osv.

Du finner også alt tilbehøret du trenger av verktøy og maskiner, fliseggingsverktøy osv.


Visste du at Aquapro er godkjent i system med Jotuns våtromssystem for grunning, sparkling og maling? Nå kan man endelig ha malte flater - testet og godkjent hos SINTEF - på badet!


Lister og profiler

DURI har Norges største utvalg av overgangslister, skjøtelister, overgangslister og øvrige aluminiumsprofiler, og mye av utvalget finner du også på Billingstad!


Maling, oljer og lakk

Vi blander malingen mens du venter, eller du bestiller på forhånd! Vi har konkurransedyktige priser fra anerkjente produsenter som Jotun, Gjøco og Caparol! Vi har også oljer og lakk for behandling av både tre


Avdeling for gulvslipere

Her skal gulvslipere finne alt de trenger av maskiner og forbruksmateriell, slipepapir og oljer og lakk for å gjøre sin jobb! Du finner kjente merkevarer som American Sanders, Mirka, VSM/Norton, Loba, Vermeister med mer.Samme konto på begge steder

Som bedriftskunde av Duri vil du kunne handle med din konto både på Alnabru/Brobekk og på Billingstad. Det skal gjøre det enklere for deg å hente varer der det passer best, avhengig av hvor ditt prosjekt er.


Fra PSB Byggevarer til DURI avdeling Billingstad

Vår avdeling på Billingstad er et resultat av at oppkjøp av tidligere PSG Byggevarer som holdt til i samme lokaler. Mange av våre medrbeidere snakker både norsk, engelsk og polsk. Her finner du også maskiner, trelast, impregnert trevirke, terrassebord, armeringsjern, takrenner, fiberduk og mye mer. Kom innom for å sjekke utvalget!


Vi skal lytte til håndverkeren og gjør vårt beste for å skaffe produkter som håndverkeren trenger - enten via import, videresalg eller egen utvikling. Vi har etter hvert mange års erfaring med produktutvikling, innen bl.a. våtromsprodukter. Snakk med oss om dine behov!