DURI Proffsenter Billingstad

Velkommen til vårt proffsenter på Billingstad. Her finner du mye av DURIs kjernesortimentet, som inkluderer bl.a. maling, oljer, lakk og produkter for gulvsliping, våtromsbygging, trelast og mye mer. Du vil også finne et bredt spekter av maskiner, trelast, impregnert trevirke, terrassebord, armeringsjern, takrenner og fiberduk. Kom innom for å se vårt utvalg!

Flere av våre ansatte har arbeidserfaring fra tidligere PSG Byggevarer som holdt til i samme lokaler, og derfor vil du finne medarbeidere som snakker norsk, engelsk og polsk!

DURI Proffsenter Billingstad

Billingstadsletta 26,1396 Hvalstad


Åpningstider mandag- fredag: 06.30-16.00

(lørdag 08-13)

Tlf: 21 39 20 60

kontakt@duri.no

duri_billingstad_om

Vi har flere ulike demoer og kurs i alle våre proffsentre. For full oversikt, se vår aktivitetskalender!

Det skal være enkelt å handle hos oss og vi har mange parkeringsplasser!

Vi er det eneste av DURI proffsentrene som har lørdagsåpent!

Med vår egen kranbil kan vi levere rett til byggeplassen!

Et bredt sortiment

I varehuset finner du alltid et bredt utvalg produkter fra kjente leverandører, i tillegg til en rekke produkter som vi selv har utviklet. De ansatte hos DURI har kompetanse og erfaring innen sitt fagfelt og det gjør at våre ulike avdelinger innehar mye verdifull kunnskap.

Duri Fagprofil har et av Europas bredeste sortiment av spesialprodukter for den profesjonelle håndverkeren. Vi distribuerer varer over hele landet fra vår nettbutikk, og ved salg fra våre varehus her i Fredrikstad, Alnabru og Billingstad. Vi skal lytte til håndverkeren og gjør vårt beste for å skaffe produkter som håndverkeren trenger - enten via import, videresalg eller ved utvikling av egne produkter. Vi har mange års erfaring med produktutvikling, og har utviklet flere egne merkevarer. Innen våtrom har vi blant annet utviklet Aquapro, en serie våtromsprodukter med helt unike egenskaper.

Vårt mål er å gjøre det enkelt for fagfolk!