aquapro_banner_1728x500px


Endelig en godkjent løsning for slett vegg på bad, med Jotun!

Aquapro light membranplate og foliesystem er utviklet av DURI, og har vært på markedet siden 2019. Systemet er godt testet og utprøvd, og er godkjent av SINTEF.

Aquapro-systemet er et komplett system for vanntetting av våtrom som erstatter tradisjonelle membranplater og smøremembransystemer. Med Aquapro bygger du bad raskere og enklere. Antall operasjoner og oppmøter hos kunden er færre og verken du eller kunden trenger å lure på om det er påført riktig mengde membran.

Bygg bad med Aquapro

AQUAPRO Light membranplater er utviklet i samarbeid med håndverkere, malermestere og Jotun

Endelig en godkjent løsning for slett vegg med Jotun!

Aquapro light membranplate og foliesystem er utviklet av DURI, og har vært på markedet siden 2019. Systemet er godt testet og utprøvd, og er godkjent av SINTEF. Aquapro-systemet er et komplett system for vanntetting av våtrom som erstatter tradisjonelle membranplater og smøremembransystemer. Med Aquapro bygger du bad raskere og enklere. Antall operasjoner og oppmøter hos kunden er færre og verken du eller kunden trenger å lure på om det er påført riktig mengde membran.

Aquapro er testet og godkjent hos SINTEF. Systemet består av membranplater, membranfolie og tettedetaljer som gjør det mulig å få slette vegger på bad. Velg om du vil bruke Jotuns malingssystem for våtrom, mikrosement eller keramiske fliser. Med Aquapro-systemet er det rask montering, korte tørketider og man oppnår et trygt og dokumenterbart resultat!

montering

Hvordan gjøres monteringen?

Å bygge godkjent våtrom med Aquapro skal være enkelt! Platene skrus med vanlige gipsskruer, og alle overganger, skruehull og mansjetter skal limes. Siden lim, tettebånd og mansjetter er ferdig etter første runde er man ikke i tvil om det er smurt nok membran. etter ca. 5 timers tørking er det klart for overflatebehandling som flislegging, mikrosement eller maling. Benyttes våtromsystem fra Jotun skal platene sparkles, grunnes og deretter males med den fargen kunden ønsker. Vi anbefaler heldekkende underlag for skrufeste, med våre egne BAC finerpanel-plater som er enkle å håndtere.

Uten_navn-4ff

Hva slags dekor ønsker kunden din på badet?

Med Aquapro kan kunden få slett vegg med en godkjent løsning, enten om det males eller brukes mikrosement. Platenes unike egenskaper bidrar til at mange av våre kunder velger å bruke Aquapro-systemet. Platene er lette, bygger kun 8 mm og er mye hardere enn tradisjonelle membranplater. Dette gjør at platene er solide og tåler mer enn tradisjonelle membranplater. Med Aquapro er det trygt og raskt å bygge bad!

IMG_4209

Ønsker du å vite mer?

Vi vil hjelpe deg med å bygge bad og våtrom litt smartere, raskere og tryggere! Vi veileder og hjelper deg med valg av produkter og nødvendig informasjon. Du treffer oss for en hyggelig prat på telefon: 24 13 13 50, epost hei@duri.no eller ved å snakke med en av våre dyktige medarbeidere i et av våre varehus som du finner på Alnabru og Billingstad.

Aquapro er testet og godkjent hos SINTEF. Systemet består av membranplater, membranfolie og tettedeler som gjør det mulig å få slette vegger på bad. Velg om du vil bruke Jotuns malingssystem for våtrom, mikrosement eller keramiske fliser. Med Aquapro-systemet er det rask montering, korte tørketider og man oppnår et trygt og dokumenterbart resultat!

Malerteam Trøndelag

Malerteam Trøndelag, eller "malerteamtrondelag" på instagram er Jannike Gustad og Mathilde Njarga, og de er begge svært dedikerte til yrket. Vi anbefaler å følge dem på instagram "malerteamtrondelag", der de gir gode tips og mye inspirasjon. Jentene anbefaler Aquapro og har mye erfaring med å male på Aquapro-plater.

"Madspusseropp"

Mads Clemetsen er for mange kjent som "madspusseropp" på instagram og youtube. Du har kanskje sett Mads på tv, når han pusser opp egne prosjekter eller leiligheter for kjendiser. Her kan du se prosjektet til Mads Clemetsen der han bruker Aquapro-plater både til malte flater og flislegging.

Last ned monteringsveiledning

Enten du er privatperson eller profesjonell håndverker vil Aquapro-systemet gjøre arbeidet enklere for deg, og det er lett å være sikker på at utførelsen blir gjort i henhold til gjeldende bransjeregler. Produktene er godkjent av SINTEF og har 12 års tetningsgaranti.


I vår monteringsveiledning finner du forklaringer og illustrasjoner som viser hvordan du bruker Aquapro, steg for steg.


g

Ønsker du å vite mer?

Vi vil hjelpe deg med å bygge bad og våtrom litt smartere, raskere og tryggere! Vi veileder deg og hjelper deg med valg av produkter og nødvendig informasjon.

Du treffer oss for en hyggelig prat på telefon: 24 13 13 50, epost hei@duri.no eller ved å snakke med en av våre dyktige medarbeidere i et av våre varehus som du finner på Alnabru og Billingstad.

Se produktene i Aquapro-serien

Du trenger kanskje også

Ønsker du å vite mer?

Vi vil hjelpe deg med å bygge bad og våtrom litt smartere, raskere og tryggere! Vi veileder deg og hjelper deg med valg av produkter og nødvendig informasjon. Du treffer oss for en hyggelig prat på telefon: 24 13 13 50, epost hei@duri.no eller ved å snakke med en av våre dyktige medarbeidere i et av våre varehus som du finner på Brobekk, Billingstad og Fredrikstad.